Algemene voorwaarden

OVERZICHT
Deze website wordt beheerd door Kazzo. Op de hele site worden de termen "wij", "ons" en "onze"
zie Kazzo. Kazzo biedt deze website aan, inclusief alle informatie, tools en diensten die vanaf deze site beschikbaar zijn voor u, de gebruiker, onder voorbehoud van uw acceptatie van alle voorwaarden, bepalingen, beleid en kennisgevingen die hier worden vermeld.
Wanneer u onze website bezoekt en/of iets bij ons koopt, doet u mee aan onze "Service" en ga ermee akkoord gebonden te zijn aan de volgende algemene voorwaarden ("Gebruiksvoorwaarden", "TOS"), inclusief eventuele aanvullende voorwaarden en beleidsregels waarnaar hierin wordt verwezen en/of
beschikbaar via hyperlink. Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van de Website, inclusief maar niet beperkt tot gebruikers die browsers, leveranciers, klanten, verkopers en/of inhoud zijn aanbieders.

Lees deze gebruiksvoorwaarden zorgvuldig door voordat u onze website bezoekt of gebruikt. Door
door een deel van de website te bezoeken of te gebruiken, stemt u ermee in gebonden te zijn aan deze gebruiksvoorwaarden. Als u niet akkoord gaat met alle voorwaarden van deze overeenkomst, geen toegang krijgt tot de website of gebruik de Diensten. Indien deze gebruiksvoorwaarden worden beschouwd als een aanbod, geldt aanvaarding uitdrukkelijk beperkt tot deze gebruiksvoorwaarden.
Alle nieuwe functies of tools die aan het huidige aanbod worden toegevoegd, vallen ook onder de voorwaarden van gebruik. U kunt de meest actuele versie van de gebruiksvoorwaarden op elk moment op deze pagina bekijken.
We behouden ons het recht voor om enig deel van deze Gebruiksvoorwaarden bij te werken, aan te passen of te vervangen.

SECTIE 1 - ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR ONLINE OPSLAG
Door akkoord te gaan met deze Gebruiksvoorwaarden, verklaart u dat u ten minste meerderjarig bent in de staat of provincie waarin u woont en waarvoor u ons toestemming heeft gegeven uw minderjarige personen ten laste om deze site te gebruiken.
U mag onze producten niet gebruiken voor illegale of ongeoorloofde doeleinden, noch mag u deze schenden alle wetten in uw rechtsgebied (inclusief maar niet beperkt tot auteursrechtwetten) tijdens het gebruik van de dienst.
U mag geen wormen, virussen of code van destructieve aard verzenden.
Schending of schending van een van de Voorwaarden zal resulteren in onmiddellijke beëindiging van uw Diensten.

SECTIE 2 - ALGEMENE VOORWAARDEN
We behouden ons het recht voor om service op elk moment en om welke reden dan ook te weigeren.
U erkent dat uw inhoud (anders dan creditcardgegevens) wordt verzonden onversleuteld en (a) kan overdracht over verschillende netwerken met zich meebrengen en (b) modificaties kan nodig zijn om te voldoen aan technische vereisten bij het verbinden van netwerken of apparaten.
Creditcardgegevens worden altijd versleuteld verzonden via netwerken.
U stemt ermee in geen enkel deel van de service te reproduceren, dupliceren, kopiëren, verkopen, door te verkopen of te gebruiken, gebruik van de dienst of toegang tot de dienst of enig contact op de website via welke de service wordt geleverd zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ons.
De titels die in deze Overeenkomst worden gebruikt, zijn alleen voor het gemak en zijn niet bedoeld om of te beperken uw gebruik van de Dienst beperken.

SECTIE 3 - NAUWKEURIGHEID, VOLLEDIGHEID EN TIJDIGHEID VAN DE INFORMATIE.
Wij zijn niet verantwoordelijk als de informatie op deze website niet juist, volledig of up-to-date is
datum. Het materiaal op deze website is alleen voor algemene informatiedoeleinden en zou dat niet moeten zijn vertrouwd als de enige basis voor het nemen van beslissingen zonder eerst te overleggen, meer nauwkeurigere, volledigere of actuelere informatiebronnen.
Gebruik van het materiaal op deze site is op eigen risico.
Deze site kan bepaalde historische informatie bevatten. Historische informatie is dat niet noodzakelijkerwijs actueel en wordt alleen ter referentie verstrekt. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud hiervan te wijzigen site te allen tijde, maar zijn niet verplicht om de informatie op onze site bij te werken.
Je gaat akkoord dat het uw verantwoordelijkheid is om op de hoogte te zijn van eventuele wijzigingen op onze site.

ARTIKEL 4 - WIJZIGINGEN IN DIENSTEN EN PRIJZEN
De prijzen van onze producten zijn onder voorbehoud.
We behouden ons het recht voor om de Service (of een deel of inhoud daarvan) te wijzigen of stop te zetten op elk moment zonder kennisgeving.
Wij zijn niet aansprakelijk jegens u of enige derde partij voor enige wijziging, prijswijziging, opschorting of stopzetting van de Dienst.
Sluiting van het contract
De presentatie van de producten in de online shop vormt geen juridisch bindende aanbod, maar een vrijblijvende online catalogus. Door op de knop "Kopen" te klikken, doet u een bod op
een koopovereenkomst sluiten.
Een ontvangstbevestiging van uw bestelling volgt direct na verzending per geautomatiseerde e-mail. Deze e-mailbevestiging vormt geen aanvaarding van het contract.
Garantie
De wettelijke garantierechten zijn van toepassing.

SECTIE 5 - PRODUCTEN OF DIENSTEN (indien van toepassing)
Bepaalde producten of diensten zijn mogelijk alleen online beschikbaar via de Website. Deze
producten of diensten zijn mogelijk slechts in beperkte hoeveelheden beschikbaar en kunnen alleen worden geretourneerd of geruild in overeenstemming met ons retourbeleid.
Alles is in het werk gesteld om de kleuren en afbeeldingen zo nauwkeurig mogelijk weer te geven
van onze producten gezien in de winkel. We kunnen niet garanderen dat de weergave van kleuren op uw computermonitor zal nauwkeurig zijn.
We behouden ons het recht voor, maar zijn niet verplicht, om de verkoop van onze producten of diensten te beperken tot een bepaalde persoon, geografisch gebied of rechtsgebied. Wij kunnen dit recht uitoefenen op per geval.
We behouden ons het recht voor om de hoeveelheden van producten of diensten te beperken.
Alle omschrijvingen van producten of prijzen van producten kunnen te allen tijde worden gewijzigd zonder kennisgeving en naar eigen goeddunken.
We behouden ons het recht voor om elk product stop te zetten bij elk moment. Elk aanbod voor een product of dienst op deze website is nietig waar het verboden is. We garanderen niet dat de kwaliteit van een product, dienst, informatie of ander materiaal die u koopt of ontvangt zal voldoen aan uw verwachtingen of dat eventuele fouten in de dienstverlening zullen zijn gecorrigeerd.
Al onze producten worden rechtstreeks vanuit onze leverancier in China naar de consument verzonden.
Alle kosten zoals douanerechten, invoerrechten zijn de verantwoordelijkheid van de consument.


SECTIE 6 - NAUWKEURIGHEID VAN FACTURERINGS- EN ACCOUNTINFORMATIE
We behouden ons het recht voor om elke bestelling die u bij ons plaatst te weigeren. We kunnen, naar eigen goeddunken, aankoophoeveelheden per persoon, per huishouden of per bestelling beperken of annuleren. Deze beperkingen kunnen van toepassing zijn op bestellingen geplaatst vanaf of onder hetzelfde klant account, dezelfde creditcard en/of bestellingen met hetzelfde factuur- en/of verzendadres. In het geval dat we wijzigen of een bestelling annuleert, kunnen we proberen u hiervan op de hoogte te stellen door contact op te nemen met het e-mailadres en/of facturering
adres/telefoonnummer dat u hebt opgegeven op het moment dat de bestelling werd geplaatst.
Wij behouden ons het recht voor om bestellingen te beperken of te verbieden die, naar ons eigen goeddunken, lijken te zijn geplaatst door dealers, wederverkopers of distributeurs.
U stemt ermee in om actuele, volledige en nauwkeurige aankoop- en accountinformatie te verstrekken aan alle aankopen die u doet in onze winkel. U stemt ermee in uw account onmiddellijk bij te werken en andere informatie, waaronder uw e-mailadres en creditcardnummers en vervaldata, dus
dat we uw transacties kunnen voltooien en indien nodig contact met u kunnen opnemen.
Raadpleeg ons retourbeleid voor meer informatie.

SECTIE 7 - OPTIONEEL GEREEDSCHAP
We kunnen u toegang geven tot tools van derden waarover we geen controle hebben of autoriteit.
U erkent en stemt ermee in dat we toegang bieden tot dergelijke tools "zoals ze zijn" en "zoals beschikbaar" zonder enige garanties, verklaringen of voorwaarden en zonder enige goedkeuring. Wij
aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid die voortvloeit uit of verband houdt met uw gebruik van een optionele derde
Partij gereedschap.
Elk gebruik door u van optionele tools die via de website worden aangeboden, is op eigen risico en
discretie en u dient ervoor te zorgen dat u bekend bent met en akkoord gaat met de voorwaarden waarop de tools worden aangeboden door de betreffende derde partij(en).

SECTIE 8 - LINKS NAAR DERDE AANBIEDERS
Bepaalde inhoud, producten en diensten die via onze Service beschikbaar zijn, kunnen materiaal bevatten van derden.
Links van derden op deze website kunnen u naar websites van derden leiden die niet zijn aangesloten
met ons. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het verifiëren of evalueren van de inhoud of juistheid, en wij garanderen of aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor materiaal of websites van derden of enig ander materiaal, producten of diensten van derden.
Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade of schade in verband met de aankoop of het gebruik van een goederen, diensten, middelen, inhoud of andere transacties die zijn gedaan in verband met een derde websites van partijen.
Lees het beleid en de praktijken van de externe provider zorgvuldig door en zorg ervoor dat u ze begrijpt voordat u een transactie uitvoert. Klachten, claims, zorgen of vragen over producten van externe leveranciers moeten worden gericht aan de derde partij aanbieder.

SECTIE 9 - OPMERKINGEN, FEEDBACK EN ANDERE INZENDINGEN VAN GEBRUIKERS.
Als u bepaalde inzendingen verzendt (bijv. wedstrijdinzendingen) of ongevraagde creatieve ideeën stuurt, suggesties, voorstellen, plannen of ander materiaal op ons verzoek, hetzij online, per e-mail, per plaatsen of anderszins (gezamenlijk "Opmerkingen"), gaat u ermee akkoord dat we mogen bewerken, kopiëren, publiceren, de opmerkingen die u op elk medium en op elk gewenst moment verzendt, verspreiden, vertalen en anderszins gebruiken zonder beperking.
We zijn niet en zullen niet verplicht zijn om (1) Opmerkingen te bewaren vertrouwelijk; (2) een vergoeding betalen voor eventuele Opmerkingen; of (3) reageren op eventuele opmerkingen.
We hebben het recht, maar niet de plicht, om alle inhoud die we bevatten te controleren, te bewerken of te verwijderen naar eigen goeddunken onwettig, beledigend, bedreigend, lasterlijk, pornografisch,
obsceen of anderszins aanstootgevend is, of die in strijd is met de intellectuele eigendom van een partij of deze gebruiksvoorwaarden.
U stemt ermee in dat uw opmerkingen geen inbreuk maken op de rechten van derden, inclusief
copyright, handelsmerk, privacy, persoonlijke rechten of andere persoonlijke of eigendomsrechten. Jij
ga er verder mee akkoord dat uw opmerkingen geen lasterlijke of anderszins onwettige,
aanstootgevend of obsceen materiaal en zal geen computervirussen of andere malware bevatten op enigerlei wijze de werking van de Service of een gerelateerde website kan verstoren. Je moet
geen vals e-mailadres gebruiken, zich voordoen als iemand anders dan uzelf of anderszins misleiden
ons of een derde partij met betrekking tot de oorsprong van uw opmerkingen. U bent als enige verantwoordelijk voor alles uw opmerkingen en hun nauwkeurigheid. Wij nemen geen verantwoordelijkheid en zijn hiervoor niet aansprakelijk
Reacties geplaatst door u of een derde partij.
Eventuele bijzondere aanvullende inklaringskosten en/of invoerrechten zijn niet inbegrepen
de prijs en zijn de verantwoordelijkheid van de klant.

SECTIE 10 - PERSOONLIJKE INFORMATIE
Het verstrekken van persoonlijke informatie via de Store is onderworpen aan ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid.

SECTIE 11 - FOUTEN, ONNAUWKEURIGHEDEN EN WEGLATINGEN
Af en toe kan onze website of service informatie bevatten die typografisch is fouten, onnauwkeurigheden of weglatingen, die betrekking kunnen hebben op productbeschrijvingen, prijzen,
promoties, aanbiedingen, verzendkosten van producten, transittijden en beschikbaarheid.
Wij behouden ons het recht voor om eventuele fouten, onnauwkeurigheden of weglatingen te corrigeren en om informatie te wijzigen of bij te werken of annuleer een bestelling als enige informatie op de service of een gerelateerde website op enig punt onjuist is tijd en zonder kennisgeving (ook nadat u uw bestelling heeft geplaatst). .
Wij nemen geen enkele verplichting op ons om informatie over de service of een gerelateerde website, inclusief maar niet beperkt tot prijsinformatie, tenzij wij dat wettelijk verplicht zijn dit te doen. Er is geen vermelde update- of vernieuwingsdatum toegepast op de Service of enige andere
gerelateerde website kan worden gebruikt om aan te geven dat alle informatie over de service of gerelateerde website is gewijzigd of bijgewerkt

SECTIE 12 - VERBODEN GEBRUIK
Naast alle andere verboden die in de Gebruiksvoorwaarden zijn uiteengezet, is het u verboden
het gebruik van de site of de inhoud ervan: (a) voor onwettige doeleinden; (b) aan te moedigen of eraan deel te nemen onwettige activiteit door anderen; (c) een internationale, federale, provinciale of staats regelgeving schenden, regel, wet of plaatselijke verordening; (d) inbreuk maken op onze intellectuele eigendomsrechten of de intellectueel eigendomsrechten van anderen; (e) lastigvallen, misbruiken, beledigen, belasteren, belasteren, kleineren, intimideren of discrimineren op basis van geslacht, seksuele geaardheid, religie, etniciteit, ras, leeftijd, nationaliteit afkomst of handicap; (f) onjuiste of misleidende informatie verstrekken; (g) virussen uploaden of verzenden of enig ander type kwaadaardige code die wordt of kan worden gebruikt op een manier die de functionaliteit of werking van de Service of een gerelateerde website, andere websites of internet (h) om persoonlijke informatie van anderen te verzamelen of te volgen; (i) voor spam, phishing, pharm, voorwendsel,
spinnen, kruipen of schrapen; (j) voor obscene of immorele doeleinden; of (k) om te interfereren met of de beveiligingsfuncties van de Service of een gerelateerde website, andere websites of de
internetten.
We behouden ons het recht voor om uw gebruik van de Service of een gerelateerde website te beëindigen indien u een van de verboden schenkt te gebruiken. (j) voor obscene of immorele doeleinden; of (k) tussenbeide komen met of omzeilen van de beveiligingsfuncties van de Service of een gerelateerde website, andere websites of het internet. We behouden ons het recht voor om uw gebruik van de service of een gerelateerde dienst te beëindigen als u een van de verboden gebruiken overtreedt. (j) voor obscene of immorele doeleinden; of (k) om de beveiligingsfuncties van de Service of een gerelateerde website te verstoren of te omzeilen, andere websites of internet. We behouden ons het recht voor om uw gebruik van de service te beëindigen of een gerelateerde website wegens schending van een van de verboden gebruiken.

SECTIE 13 - AFWIJZING VAN GARANTIES; BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID.
We garanderen niet dat het gebruik van onze service ononderbroken, tijdig, veilig of foutloos zal zijn.
We garanderen niet dat de resultaten die kunnen worden verkregen door het gebruik van de service, zullen zijn nauwkeurig of betrouwbaar.
U stemt ermee in dat we de Service van tijd tot tijd voor onbepaalde tijd kunnen verwijderen of beëindig de Service op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving.
U stemt er uitdrukkelijk mee in dat uw gebruik van de service of het niet kunnen gebruiken van de service voor uw rekening is risico.
De Dienst en alle producten en diensten die via de Dienst aan u beschikbaar worden gesteld
worden geleverd (behalve zoals uitdrukkelijk door ons vermeld) "zoals ze zijn" en "zoals beschikbaar" voor uw gebruik, zonder enige verklaring, garantie of voorwaarde, expliciet of impliciet, inclusief enige impliciete garanties of voorwaarden van verkoopbaarheid, verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel, duurzaamheid, titel en niet-inbreuk.
of enig verlies of schade van welke aard dan ook opgelopen als gevolg van het gebruik van de Service of enige andere inhoud (of producten) die via de service is geplaatst, verzonden of anderszins beschikbaar is gesteld, zelfs als ze op de hoogte zijn gebracht van de mogelijkheid van dergelijke schade. Omdat sommige staten of jurisdicties dat wel doen de uitsluiting of beperking van aansprakelijkheid voor gevolgschade of incidentele schade niet toestaan, onze aansprakelijkheid in dergelijke staten of jurisdicties is beperkt tot de maximaal door de wet toegestane mate.

ARTIKEL 14 - VRIJWARING.
U stemt ermee in om Kazzo en haar moedermaatschappij, dochterondernemingen, filialen, partners, functionarissen, directeuren, agenten, aannemers, licentiegevers, dienstverleners, onderaannemers, leveranciers, stagiaires en werknemers, vrij van enige claim of eis, inclusief redelijke advocaatkosten, gemaakt door een derde partij als gevolg van of voortvloeiend uit uw schending van deze servicevoorwaarden of de documenten die ze bevatten, of uw overtreding van enige wet of de rechten van een derde partij.

SECTIE 15 - SCHEIDBAARHEID
In het geval dat een bepaling van deze Gebruiksvoorwaarden als onwettig, nietig of nietig wordt beschouwd niet-afdwingbaar, blijft een dergelijke bepaling niettemin volledig afdwingbaar
toegestaan ​​door de wet, en het niet-afdwingbare deel wordt hiervan gescheiden geacht
Gebruiksvoorwaarden, en een dergelijke bepaling heeft geen invloed op de geldigheid en afdwingbaarheid van de overige bepalingen.

ARTIKEL 16 - BEËINDIGING
De verplichtingen en aansprakelijkheden van de partijen die vóór de Beëindiging datum zijn ontstaan, blijven bestaan de beëindiging van deze overeenkomst voor alle doeleinden.
Deze Gebruiksvoorwaarden blijven van kracht totdat ze door u of door ons worden beëindigd. U mag deze Gebruiksvoorwaarden te allen tijde opzeggen door ons te laten weten dat u niet langer gebruik wenst te maken van onze diensten of als u onze website niet meer gebruikt.
Als u, naar ons eigen goeddunken, een voorwaarde schendt of we vermoeden dat u een voorwaarde of bepaling van deze Gebruiksvoorwaarden, kunnen we deze Overeenkomst ook op elk moment beëindigen zonder kennisgeving en u blijft aansprakelijk voor alle verschuldigde bedragen tot en met de beëindiging datum; en/of dienovereenkomstig kan u de toegang tot onze services (of een deel daarvan) worden ontzegd.

ARTIKEL 17 - VOLLEDIGE OVEREENKOMST
Ons falen om enig recht of bepaling van deze Gebruiksvoorwaarden uit te oefenen of af te dwingen, zal dat niet doen vormen een verklaring van afstand van een dergelijk recht of bepaling.
Deze gebruiksvoorwaarden en elk beleid of operationele regels die door ons op deze site of in
verbinding met de service vormen de volledige overeenkomst en afspraak tussen u en ons en regelen uw gebruik van de service. Ze vervangen alle eerdere of gelijktijdige overeenkomsten, mededelingen en voorstellen, zowel mondeling als schriftelijk, tussen u en ons (inclusief maar niet beperkt tot eerdere versies van de Servicevoorwaarden).
Elke dubbelzinnigheid in de interpretatie van deze Servicevoorwaarden zal niet worden geïnterpreteerd tegen de tekenaar.

SECTIE 18 - TOEPASSELIJK RECHT.
Deze gebruiksvoorwaarden en eventuele afzonderlijke overeenkomsten waarbij wij u Services leveren, zullen dat doen worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de Nederlandse wetgeving.

SECTIE 19 - WIJZIGINGEN IN DE GEBRUIKSVOORWAARDEN.
U kunt de meest actuele versie van de Gebruiksvoorwaarden op elk moment op deze pagina bekijken.
We behouden ons het recht voor om naar eigen goeddunken enig onderdeel hiervan bij te werken, aan te passen of te vervangen gebruiksvoorwaarden door updates en wijzigingen op onze website te plaatsen. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig te kijken op onze website voor wijzigingen. Uw voortdurende gebruik van of toegang tot onze website of de service na het plaatsen van wijzigingen in deze Gebruiksvoorwaarden wordt acceptatie geacht van die wijzigingen.

SECTIE 20 - CONTACTGEGEVENS
Vragen over de Gebruiksvoorwaarden kunt u sturen naar Info@kazzo.nl.